OK Lliga

Eficàcia i gols contra desencert

OK Lliga. El Lleida es va retrobar amb la victòria a la pista de l’Igualada

IGUALADA 1 LLEIDA 4

IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Molas i Miquel –equip inicial–; Bars, Tety Vives, Mendez, Prat i Del Valle.ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Joan Cañellas, Giménez, Andreu Tomàs i Creus –equip inicial–, Roberto Di Benedetto, Bruno di Benedetto, César Candanedo Mataix i Mola.GOLS:0-1 (1’) Creus. 0-2 (11’) Creus. 0-3 (13’) César Candanedo. 0-4 (29’) Giménez, de falta directa 1-4 (40’) Mendez.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Gómez. Targeta blava a Molas, César Candanedo i Giménez.FALTES:9 de l’Igualada i 9 del Lleida.

L’ICG Software Lleida es va mostrar molt més encertat en la seva visita a la pista de l’Igualada Rigat, el va golejar i es va retrobar amb la victòria en l’OK Lliga després de cinc jornades. En el primer minut del partit, els lleidatans ja van marcar i els igualadins ho van notar. Deu minuts després, Jordi Creus va fer el seu segon gol del dia, i encara no havia passat un altre minut quan Cèsar Candanedo va fer el 0-3 amb què es va arribar al descans. L’Igualada no va estar encertat en el primer temps i va enviar una bola al pal.

En l’inici de la segona meitat, Darío Giménez va ampliar l’avantatge fins al 0-4, de falta directa. El gol de Jordi Méndez a deu minuts del final va animar els locals, que en els últims sis minuts van tenir ocasions. Van disposar d’un penal i d’una falta directa que va aturar el porter del Lleida, Lluís Tomàs, van tenir dues superioritats i van enviar dues boles més al pal, però no van poder tornar a marcar.