OK Lliga

El Noia sap empatar

OK Lliga

ALCOI 3 NOIA 3

PAS ALCOI:M. Grau, Oruste, P. Cañellas, Baieli i F. Roca –inicial–; Llisà, Martí, Canto, Arnaez i Monje.NOIA FREIXENET:X. Fernández, Esteller, Xaus, N. Roca i Llorca –inicial–; Casas, Mendes, Del Amor i Zapater.GOLS:1-0 (17’) Baieli. 1-1 (25’) Casas, 2-1 (27’) Baieli. 3-1 (45’) Oruste. 3-2 (46’) Casas. 3-3 (47’) Llorca.ÀRBITRES:J.A. Ribó i D. Godia.COMENTARI:El Noia va saber igualar un partit que perdia per 3-1 a la pista de l’Alcoi. Els de Sant Sadurní van anar molt minuts al darrere, però dos gols en els últims quatre minuts de Casas i Llorca van portar l’empat.