OK Lliga

El Palafrugell cedeix al final contra el líder

Hoquei sobre patins. Els empordanesos van inquietar el Liceo a domicili i van lluitar per sumar punts en tot moment

LICEO 4 PALAFRUGELL 2

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Edu Lamas i Torres –equip inicial–; Payero, Carlos di Benedetto, Coy, Miras i Martín Rodríguez.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Pujol, Ruiz, David Carles, Brugué, Oriol Vives, Aldrich i Romero.GOLS:0-1 (19’) Aldrich. 1-1 (33’) Josep Lamas. 1-2 (34’) Pujol, de falta directa. 2-2 (36’) Coy. 3-2 (38’) Carballeira. 4-2 (39’) Payero.ÀRBITRES:G. Sandoval i A. Vega.FALTES:14 del Liceo, 16 del Palafrugell.

El Corredor Mató Palafrugell va inquietar el líder, el Liceo, a domicili i va lluitar per sumar algun punt en tot moment. Els empordanesos van perdre, però fins a falta de dotze minuts van aguantar molt bé. Xavier Aldrich va avançar al Palafrugell en la primera meitat i, després de l’empat gallec en la segona, Gerard Pujol va marcar l’1-2. Els gallecs, però, van fer tres gols en tres minuts i van capgirar el partit.