OK Lliga

El Girona defensa la quarta plaça a casa

Hoquei sobre patins. El Lloret visita el Noia, rival directe gironí en la part alta, i el Palafrugell, assedegat, rep el potent Reus

El Citylift Girona, que fa sis jornades que no perd i que completa una temporada excepcional –ha guanyat 15 dels últims 18 punts en joc–, rep avui el Caldes per defensar el quart lloc. L’amenaça amb un punt menys el Noia, que és favorit contra el Lloret, que vol trencar els pronòstics a la pista sadurninenca. El conjunt de Manel Barceló té un marge sòlid de set punts respecte de la zona de descens. El Noia, un dels equips amb més rotació, només ha sumat un punt en els tres últims partits, però fa quatre jornades va aconseguir la proesa d’empatar a la pista del Barça. El que sí que és en zona de descens és el Palafrugell, penúltim, a 9 punts de la salvació, que marca el Vic. Rep el Reus, el tercer i un dels equips amb un cinc inicial més potent. En la primera volta, però, els de Xavier Garcia van plantar cara (4-3). Els empordanesos no han aconseguit cap triomf en les vuit últimes jornades, des que van vèncer a Sant Hipòlit el Voltregà (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)