Més hoquei

hoquei patins

copa princesa

El Calafell celebra el títol

Copa Princesa. L’equip penedesenc va ser superior i va assolir la seva segona corona

MATARÓ 1 CALAFELL 6

MIS IBÈRICA MATARÓ:Àlex Martínez, Jordi Bartrès, Eric Florenza, David Montero, Oriol Lladó –inicial– Pablo Fernández, Guillem Molist i Àlex Cantero.CALAFELL TOT L’ANY:Martí Serra, Sergi Romeu, Gerard Vergés, Sergi Torné, Eloi Albesa –equip inicial– Marc Gumà, Oriol Palau i Ferran Ortoll.GOLS:0-1 (16’) Gumà. 0-2 (16’) Gumà. 0-3 (27’) Romeu. 1-3 (29’) Molist. 1-4 (37’) Albesa (f.d.). 1-5 (39’) Romeu. 1-6 (44’) Romeu.ÀRBITRES:P. García i Amezaga. Blava a Lladó i Florenza..FALTES:14 del Mataró i 10 del Calafell.

El Calafell Tot l’Any va derrotar ahir a Getxo el Mis Ibèrica Mataró per un contundent 1-6 en la final i va obtenir per segona vegada en la seva història el títol de la copa Princesa, competició que aplega els millors equips de la primera volta de primera estatal i l’amfitrió, que en aquest cas era el Jolaseta. És el segon títol de la competició per als penedesencs que dirigeix Jordi Esteva. El Calafell va guanyar el seu primer títol en la temporada 2009/2010 derrotant en la final el Gráficas San Antonio de Pamplona. L’equip calafellenc succeeix en el palmarès el Palafrugell. Fins ara s’han disputat dotze edicions de la competició, que primer es va anomenar copa Príncep.

Marc Gumà, amb dos gols consecutius en el minut 16, va encarrilar el partit per al Calafell, que en la mitja part guanyava per 0-2. En la segona part, els tres gols de Sergi Romeu i l’encert en una falta directa d’Eloi Albesa van acabar de decantar la final a favor del Calafell. El Mataró va fallar un penal llançat per Cantero i una directa que va mirar de transformar sense èxit Bartrés i els campions van marcar una falta directa de les tres que van intentar. Torné en va fallar una, i Albesa, l’altra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)