OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Lloret suma un punt valuós

OK Lliga. Manel Barceló va treure el porter i Marc Grau va fer l’empat a 17 segons del final

NOIA 3 LLORET 3

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Xaus, Roca i Llorca -inicial-; Aragonès, Casas, Humberto i Del Amor.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau -equip inicial-; Fernández i Gallardo.GOLS:0-1 (15’) Fernández. 0-2 (35’) M. Grau. 1-2 (37’) Esteller. 2-2 (44’) Mendes. 3-2 (46’) Mendes. 3-3 (49’) Marc Grau.ÀRBITRES:G. Sandoval i G. Garcia.FALTES:9 del Noia i 14 del Lloret

El Lloret Vila Esportiva va esgarrapar un punt valuós a la pista del Noia amb un gol de Marc Grau a 17 segons del final en una acció en què el tècnic Manel Barceló va situar cinc jugadors de pista. El conjunt selvatà incrementa una mica més el seu marge respecte de la zona de descens i ja té vuit punts més que l’Arenys de Munt, l’antepenúltim de l’OK Lliga.

Rubén Fernández va avançar els selvatans. El Lloret va cometre la desena falta (24’), però Martí Casas, un consumat especialista, no va poder batre Serra en la falta directa. Marc Grau va clavar el 0-2 i el Noia, que encara no ha guanyat el 2018 i té problemes per rendibilitzar el seu atac, va reaccionar amb un gol d’Esteller. Amb Mendes, a més, exercint de revulsiu va capgirar el partit però no va saber aturar el xut creuat de Marc Grau en l’última acció del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)