Copa

hoquei patins

copa del rei

Els equips gironins, contra Barça i Liceo

Hoquei sobre patins. En els quarts de final de la copa també es jugaran un Noia-Igualada i un Reus-Lleida

El FC Barcelona se les haurà amb el Girona; i el Liceo, amb el Lloret, en els quarts de final de la copa, que ahir al vespre es van sortejar en un acte celebrat al Teatre Municipal de Lloret de Mar, la localitat on, entre dijous 22 de febrer i diumenge 25, tindrà lloc la competició. Els altres dos emparellaments enfrontaran el Noia amb l’Igualada i el Reus amb el Lleida. Mala sort, doncs, per als dos equips gironins, que han quedat emparellats amb els dos principals favorits. El Barça, que és l’actual campió de la copa, lidera l’OK Lliga, mentre que el Liceo va ser líder fins que dissabte es va veure sorprès al Vendrell (4-1). Els corunyesos ja es van enfrontar –i van eliminar– el Lloret en els quarts de final de la copa de l’any passat.

El guanyador del Barça-Girona (dijous, a les 18.45h) jugarà a semifinals contra el guanyador del Noia Igualada (dijous, a les 21 h), mentre que qui guanyi el Liceo-Lloret (divendres, a les 18.45 h) trobarà el vencedor del Reus-Lleida (divendres, a les 21h) en la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)