Més hoquei

Torna amb quatre punts

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va guanyar a la pista de l’Alcorcón i va empatar en la seva visita a Las Rozas

LAS ROZAS 2 GIRONA 2

CP LAS ROZAS:Hidalgo, Asensi, Galeassi, Lapolla i Daribo –equip inicial–; Silvia, Wally, Alcalde, Antunez i Abad.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Ruiz, Roure, Vall i Castro –equip inicial–; Dorca, Manzanares, Piqué, Fontrodona i Planella.GOLS:1-0 (26’) Galeassi. 2-0 (36’) Antumez. 2-1 (39’) Vall. 2-2 (48’) Castro, de falta directa.ÀRBITRE:Sandoval.FALTES:11 de Las Rozas i 8 del Girona.

ALCORCÓN 0 GIRONA 3

CP ALCORCÓN:Ferrer, Cancelas, Bautista, Monge i Ramon –equip inicial–; Lucia Martínez, Oveja, Andrea González, De Andrés i Velez.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Ruiz, Roure, Vall i Castro –equip inicial–; Dorca, Manzanares, Piqué, Fontrodona i Planella.GOLS:0-1 (7’) Castro. 0-2 (18’) Monzanares. 0-3 (49’) Vall.ÀRBITRE:Rivas.FALTES:10 de l’Alcorcón i 17 del Girona.

El Citylift Girona femení va tornar amb quatre punts molt importants del seu desplaçament a Madrid per disputar una doble jornada. Dissabte les gironines van guanyar a la pista de l’Alcorcón (0-3), un rival directe, en l’enfrontament de la quinzena jornada, mentre que diumenge van empatar contra Las Rozas (2-2), un equip que està en la zona mitjana-alta, en un partit corresponent a la vint-i-tresena jornada. El Girona va trencar una ratxa de tres derrotes de manera consecutiva a l’OK Lliga femenina.

Un rival directe

L’Alcorcón és l’equip que precedeix les gironines en la taula i la victòria a la pista d’un rival directe en la lluita per allunyar-se de la zona de descens va ser molt important. En la primera meitat Laia Castro i Laura Manzanares van avançar el Girona amb un 0-2, i a un minut del final Laura Vall va establir el definitiu 0-3 i va assegurar la victòria.

La visita a la pista de Las Rozas va ser molt més complicada contra un equip que vol estar en la zona alta. En la primera meitat es va mantenir el 0-0 inicial però en el primer minut de la segona part les madrilenyes es van avançar i poc després van fer el 2-0. Les gironines van reaccionar molt bé i tres minuts després Laura Vall va reduir les diferències. A dos minuts del final el conjunt local va fer la desena falta d’equip i el Girona va disposar d’una falta directa. Laura Castro la va aprofitar per marcar el 2-2, amb què va finalitzar el partit.