Lliga Europea

Hoquei sobre patins

Lliga europea

El Barça va molt fort

Lliga europea. Va segellar a la pista del Forte el primer lloc del grup C i jugarà els quarts contra el Follonica. El Vic va obtenir un empat de prestigi

FORTe 2 BARÇA 4

FORTE DEI MARMI:Gnata, De Oro,, Torner, Motaran i Romero –inicial–; Rossi, Pagnini, Cinquini i Maremanni.BARÇA LASSA:Egurrola, Bargalló, Nájera, Panadero i Pascual –equip inicial–; Barroso, Álvarez, Ordóñez i Alabart.GOLS:0-1 (11’) Alabart. 1-1 (18’) Romero, de penal. 1-2 (29’) Panadero. 1-3 (45’) Álvarez. 2-3 (48’) Rossi. 2-4 (49’) Álvarez, de falta directa.ÀRBITRES:M. Guilherme i P. Rainha (Portugal).

VIC 4 PORTO 4

VIC:Burgaya, Ordeig, Borja, Oller i Urbano –equip inicial–; Grau, Sánchez, Saladrigues i Manrubia.PORTO:Grau, Pinto, Costa, Silva i Reindlado –equip inicial–; Morais, Baliu, alves i Nunes.GOLS:1-0 (3’) Ordeig. 2-0 (9’) Borja. 2-1 (11’) Silva. 3-1 (15’) Borja. 3-2 (20’) Morais. 3-3 (26’) Reinaldo. 4-3 (34’) Urbano. 4-4 (48’) Reinaldo, de penal.ÀRBITRES:Hanras i Rizzotti (França).FALTES:7 del Vic i 6 del Porto.COMENTARI:el Vic va apel·lar a l’orgull tot que ja no tenia cap possibilitat de classificar-se i va plantar cara al Porto, que ja tenia assegurada la primera plaça del grup B. El Vic, combatiu i efectiu tot i haver encaixat un 13-2 en la primera volta contra l’equip portuguès, es carrega de moral per afrontar el tram final del curs en un partit en què va anar gairebé sempre guanyant. El Porto espera rival per als quarts. S’haurà d’enfrontar o bé amb el Forte o bé amb el Benfica, que es disputaran la segona plaça del grup C a la pista portuguesa.

El Barça Lassa va constatar ahir a la pista del Forte dei Marmi que passa un moment de forma pletòric i va certificar la primer plaça del grup C de la lliga europea quan encara falta una jornada amb un triomf solvent contra un equip prou complicat que en la primera volta li va plantejar molts problemes al Palau. El conjunt d’Edu Castro jugarà els quarts de final contra el Follonica –un rival teòricament assequible–, el segon del grup B, amb l’avantatge de disputar la tornada al Palau.

Alabart va fer avançar el conjunt d’Edu Castro amb un xut de pala en el minut 11. Els italians, però, va restablir l’empat amb un gol de Nalo Romero de penal en una acció en què la bola va rebotar al casc d’Egurrola i va entrar. Panadero va fer l’1-2 en el minut 29 i va encarrilar el partit en els primers compassos de la segona part. El porter local Gnata va aturar un penal a Barroso en el minut 44, però Pablo Álvarez, des del lateral de l’àrea, va establir l’1-3. Egurrola, com sempre ferm sota els pals, va evitar que el jugador del Forte Motaran marqués de falta directa en el minut 47. En el minut següent, però, el local Rossi va reduir diferències des de fora (2-3). El Barça no es va deixar intimidar per la pressió del conjunt transalpí i va sentenciar amb una directa transformada per Álvarez quan faltaven 50 segons per al final.