Copa

Els finalistes, a la pista

La copa. El Barça i el Reus, que van jugar la final de la darrera edició, no ho tindran gens fàcil per superar l’estrena dels quarts de final contra un Girona i un Lleida amb ganes de sorprendre

Els protagonistes de la final de l’any passat, el Barça Lassa –que va guanyar el títol– i el Reus Deportiu, s’estrenen avui en els quarts de la copa contra dos rivals, el Citylift Girona i l’ICG Software Lleida, respectivament, que tenen ganes de sorprendre. Els blaugrana i els roig-i-negres són molt conscients que no seran partits fàcils i així ho expressen els seus entrenadors. Edu Castro, tècnic del Barça, assumeix que tenen el rol de favorits, però recorda que el Girona ja els va plantar cara en la lliga. També es mostra satisfet que jugadors formats a la base del Barça –Oriol Garcia i Marc Palau– ofereixin un rendiment tan alt en l’equip gironí. L’entrenador del Girona, Ramon Benito, explica que vèncer els blaugrana és molt difícil, però vol continuar fent història i no descarta sorprendre. El tècnic Jordi Garcia recorda que a Lloret de Mar el Reus va guanyar la seva darrera copa i que ell va fer el gol de la victòria, i que ara hi van amb la màxima ambició. Albert Folguera, entrenador del Lleida, afirma que arriben amb molta tranquil·litat, que els reusencs són un dels favorits i que la sorpresa és possible.

El Girona va jugar un gran partit en el Palau en la lliga i només el vam poder tombar els darrers minuts
Edu Castro
Entrenador Barça Lassa
Intentarem aconseguir la fita històrica de jugar la copa i guanyar el Barça en la primera eliminatòria
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL cITYLIFT gIRONA
Ens ha tocat un rival complicat, som conscients del que ens hi juguen i no hem de mirar més enllà
Jordi Garcia
TÈCNIC DEL REUS DEPORTIU
Sabem que davant tindrem un gran rival i m’agradaria que fóssim la sorpresa
Albert Folguera
Tècnic de l’ICG SOFTWARE lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)