Copa

Hoquei sobre patins

Copa

El Barça i el Reus jugaran la segona semifinal de la copa

Hoquei sobre patins. Els blaugrana, que defensen el títol, han superat el Citylift Girona (5-1), mentre que els del Baix Camp han derrotat l’ICG Software Lleida (7-6) en un duel ultraofensiu

El Barça Lassa, el vigent campió, i el Reus, finalista l’any passat, han accedit a avui les semifinals de la copa que es juga a Lloret i jugaran demà dissabte (21 h) per una plaça en la final de diumenge. Els blaugrana, que lideren l’Ok Lliga i que travessen un gran moment de forma, han superat el Citylift Girona per 5-1 –2-1 a la mitja part–, amb els gols de Pablo Álvarez (2), Ignacio Alabart (2) i Lucas Ordóñez i dues assistències del clarivident Pau Bargalló. El Girona, que ha fet un partit molt digne, s’ha avançat amb un gol de Pelicano. El Barça ha rendibilitzat molt bé els contraatac i les accions per darrera de la porteria en l’atac estàtic.

Els del Baix Camp, per la seva banda, s’han desfet de l’ICG Software Lleida per 7-6 –3-2 a la mitja partit– en un partit vibrant i de vocació ofensiva. Els gols dels vencedors els han marcat Àlex Rodríguez (3), Raül Marín, Albert Casanovas, Marc Torra i Joan Salvat. Per part del Lleida, els autors dels gols han estat Darío Giménez (2), Candanedo (2), Jordi Creus i Roberto di Benedetto. La primera semifinal d’avui la jugaran el Liceo i l’Igualada Rigat (18.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)