OK Lliga

La lluita per jugar a Europa

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona rep un Liceo que aspira al títol de lliga. El Lloret Vila Esportiva visita demà l’Arenys de Munt

La lluita pel títol de l’OK Lliga entre els tres primers classificats –Barça, Liceo i Reus– passa aquest vespre pel pavelló de Palau II de Girona ja que el conjunt gallec visita el Citylift Girona. Els gironins també tenen la seva pròpia lluita per aconseguir una de les places per jugar la competició europea la temporada que ve i l’enfrontament es presenta molt atractiu. El Liceo va empatar a casa amb polèmica contra el Barça i continua a dos punts dels blaugrana, que en aquesta jornada reben el Reus. Els gallecs no volen deixar escapar més punts per continuar aspirant a tot i esperen que el duel entre els blaugrana i els reusencs sigui favorable als seus interessos.

Per als gironins el partit també és important ja que fa tres jornades que no guanyen –van empatar a la pista del Voltregà–, i volen mantenir les aspiracions de lluitar per una plaça europea. Al davant seu en la classificació hi ha el Noia, a només dos punts, i al darrere hi ha el Lleida, el Vendrell i l’Igualada, que estan a un, dos i tres punts, respectivament, i esperant una ensopegada dels gironins per superar-los en la classificació. En la primera volta el Girona va fer un bon partit a Galícia i només va perdre per 1-0, i la temporada passada va guanyar els gallecs per 6-4.

El Lloret Vila Esportiva visita demà la pista de l’Arenys de Munt, el primer equip en zona de descens. Els lloretencs han puntuat en els seus tres últims desplaçaments i han aconseguit catorze punts de marge sobre la zona perillosa quan falten vuit jornades per al final. Una victòria a la pista maresmenca seria un altre pas important per assegurar-se la permanència. L’Arenys de Munt ha encadenat quatre derrotes –tres contra els tres primers–, i només ha sumat un punt en la segona volta. En la primera volta els lloretencs van guanyar per 4-1.

El Corredor Palafrugell rep un Vic en alça

El Corredor Mató Palafrugell afronta un important partit contra un dels rivals que el precedeixen en la taula, el Vic, i haurà de buscar el tres punts per continuar pensant en la salvació. Els empordanesos reben un conjunt osonenc en alça i que ha aconseguit un marge de tretze punts per sobre de la zona de descens en l’inici de la segona volta. El Palafrugell no ha guanyat a casa des de la jornada inaugural i després només ha sumat un empat, mentre que el Vic només ha aconseguit una victòria en els set darrers desplaçaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)