HOQUEI PATINS

Perd en els darrers minuts

OK Lliga. El Citylift Girona va buscar els punts contra el Liceo i els va tenir a prop

Girona 2 liceo 4

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Palazón –equip inicial–; Manel Garcia, Borja Ramón, Oriol Garcia, Joan Gelmà i Daniel.HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Edu Lamas i Torres –equip inicial–; Carlo di Benedetto, Coy, Miras i Martín Rodríguez.GOLS:1-0 (10’) Pelicano. 2-0 (24’) Marc Palau. 2-1 (24’) Miras, de penal. 2-2 (33’) Carballeira. 2-3 (46’) Carlo di Benedetto. 2-4 (50’) Edu Lamas.ÀRBITRES:I. González i J. Garcia.FALTES:14 del Girona i 11 del Liceo.

El Citylift Girona va complicar el partit al Liceo, el segon de la classificació, que només va poder assegurar-se la victòria en els darrers minuts. Els gironins van tenir un 2-0 a favor i fins a quatre minuts del final els gallecs no es van poder avançar (2-3). L’últim gol va arribar a vint segons de la fi i quan el Girona jugava sense porter i amb cinc homes a l’atac.

Un gol de Raül Pelicano en el minut 10 i un altre de Marc Palau en el 24 van donar avantatge al Girona, però abans del descans el Liceo va marcar de penal. En la segona meitat el porter local Jaume Llaverola va aturar un penal, però un minut després no va poder evitar l’empat. Els gironins van tenir ocasions per tornar-se a avançar, fins i tot una falta directa, però el gol no va arribar. Els gallecs es van posar al davant a quatre minuts del final, i tot seguit van desaprofitar una falta directa. El Girona va anar a buscar l’empat i en l’últim minut va jugar sense porter i va encaixar l’últim gol.