OK Lliga

La joventut conquereix Califòrnia

Tennis. La russa Daria Kasatkina i la japonesa Naomi Osaka, totes dues de vint anys, jugaran avui la final d’Indian Wells. Federer sobreviu a Coric i avui lluitarà pel seu sisè títol del torneig

La russa Daria Kasatkina i la japonesa Naomi Osaka, totes dues de vint anys, jugaran avui la final inesperada del quadre femení d’Indian Wells. Osaka (44a) va tenir la gosadia de derrotar la romanesa Simona Halep (1), la número 1, per 6-3 i 6-0 en uns meteòrics 64 minuts. Kasatkina –19a de la WTA i 20a cap de serie–, per la seva banda, va remuntar contra la incombustible Venus Williams (8) i es va imposar per 4-6, 6-4 i 7-5 en dues hores i 47 minuts. Cap de les dues havia cedit nio un set abans del partit. En nois, el canadenc Milos Raonic (32) i l’argentí Juan Martín del Potro (6) es van afegir al quartet de semifinalistes. Del Potro va remuntar contra l’alemany Philipp Kohlschreiber per 3-6, 6-3 i 6-4. Raonic va derrotar el nord-americà Sam Querrey per 7-5, 2-6 i 6-3. Es van enfrontar ahir en el segon torn després que Roger Federer (1) fes un veritable exercici de supervivència quan perdia per 2-4 el segon set i havia cedit el primer contra el croat Borna Coric (49è): 5-7, 6-4 i 6-4. Amb caràcter, el suís es va plantar a la seva vuitena final d’un torneig que ha guanyat cinc cops.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)