Lliga Europea

El Reus i el Barça lluiten per trobar-se en la semifinal

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres han de remuntar tres gols contra el Liceo en els quarts. Els blaugrana només han de guanyar el Follonica

Les places per a la final a quatre de la lliga europea es decidiran avui i el Reus Deportiu i el Barça Lassa tenen ganes de classificar-se i enfrontar-se en una de les semifinals. Les seves possibilitats són força diferents i el conjunt roig-i-negre ho té més complicat. El Reus Deportiu ha de remuntar tres gols contra el Liceo aquest vespre (20.45 h, Esport 3), ja que va perdre per 4-1 en el partit d’anada disputat a Galícia. El Barça Lassa en fa prou guanyant per la mínima el Follonica aquesta tarda (17.30 h, Barça TV) després d’haver empatat a tres gols a la pista italiana.

El conjunt roig-i-negre creu que la remuntada és possible, tot i que també és molt conscient que serà complicada i que necessitaran mostrar tot el seu potencial i encert a la pista. També esperen el suport incondicional de la seva afició a les graderies. El Reus Deportiu ha intentat crear un bon ambient per rebre el conjunt gallec, l’ambient de les grans i històriques nits, perquè els ajudi a remuntar el resultat advers i continuar defensant el títol europeu.

Per al Barça Lassa la classificació per a la final a quatre és més accessible, ja que només necessita guanyar per classificar-se per la semifinal. Els blaugrana també tindran el factor pista i públic a favor per afrontar un complicat partit contra el Follonica, que va ser capaç d’empatar a casa seva. Si el Reus i el Barça superessin els quarts es trobarien en la semifinal de la final a quatre, i un equip català s’asseguraria disputar la final.

Al Reus no el podem donar per mort mai. Ho intentarem amb el suport del públic, som un equip amb molt potencial
Hem de jugar més amb el cap que amb el cor, però amb l’afició al costat tot és més fàcil
Jordi Garcia
ENTRENADOR DEL REUS DEPORTIU
Ens queden 3.000 segons per tenir l’accés a un altre títol. No el podem guanyar però el podem perdre. Hem d’estar concentrats
Crec que sortiran tancats i intentaran fer servir la seva principal arma, que és el contraatac
Edu Castro
ENTRENADOR DEL BARÇA LASSA
QUARTS DE FINAL
Anada
Liceo - Reus Deportiu 4 - 1
Follonica - Barça Lassa 3 - 3
Benfica - Porto 3 - 2
Oliveirense - Sporting 2 - 3
Tornada (avui)
(1) Reus Deportiu - Liceo 20.45 h
(2) Barça Lassa - Follonica 17.30 h
(3) Porto - Benfica 16 h
(4) Sporting - Oliveirense 17 h
FINAL A QUATRE
Semifinal
(12 de maig)
Guanyador 1 - guanyador 2
Guanyador 3 - guanyador 4
Final
(13 de maig)
Els dos guanyadors

La quota catalana dels portuguesos

Els quatre equips portuguesos que disputen els altres dos quarts de final tenen la seva quota de catalans. L’Oliveirense és el que en té més, amb quatre –Xevi Puigbí, Jordi Bargalló, Jepi Selva i Jordi Burgaya–, mentre que el seu rival, l’Sporting de Portugal, en té dos –Ferran Font i Pedro Gil–. En l’altre quart de final, el Porto disposa de l’entrenador, Guillem Cabestany, i dos jugadors –Carles Grau i Ton Baliu–, i el Benfica, de dos més –Guillem Trabal i Jordi Adroher.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)