Lliga Europea

El Reus remunta i passa a la final ‘four’

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negre golegen el Liceo per 7-2 en la tornada del quart de final de la lliga europea i s’enfrontaran en la semifinal al Barça Lassa

El Reus Deportiu ha remuntat contra el Liceo i la golejada per 7-2 l’ha classificat per a la final a quatre de la lliga europea. Els roig-i-negres havien perdut per 4-1 a Galícia i des de l’inici han anat a buscar el gol i l’han trobat. El seu rival en la semifinal serà el Barça Lassa.

En una primera meitat molt encertada tant en atac com en defensa els reusencs s’han avançat amb un 3-0 amb gols de Marc Torra, Joan Salvat i Raül Marín, i han anivellar l’eliminatòria. En l’inici de la segona meitat Marc Torra ha fet el 4-0 que els hi ha posat a favor però Martín Payero amb el 4-1 de falta directa ha tornat a anivellat els quarts de final. A partir d’aquí però, el Reus ha posat una marxa més en atac i Joan Salvat, Albert Casanovas i Àlex Rodríguez han situat el 7-1 que ha sentenciat la classificació, i el gol final de Sergi Miras no ha fet canviar res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)