OK Lliga

La golejada més gran

Hoquei sobre patins. El Corredor Mató Palafrugell va ser derrotat clarament en la seva visita a la pista de l’ICG Software Lleida

LLEIDA 13 PALAFRUGELL 4

ICG SIFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Cañellas, Giménez i Roberto Di Benedetto –equip inicial–; Andreu Tomàs, Creus, Candanedo i Fillat.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Aldrich, Pujol, i Ruiz –equip inicial–; David Carles, Brugué i Panella.GOLS:0-1 (1’) Ruiz. 1-1 (1’) Giménez. 1-2 (4’) Ribot. 2-2 (10’) Giménez. 3-2 (14’) Giménez. 4-2 (18’) Giménez, de falta directa. 5-2 (21’) Roberto Di Benedetto. 6-2 (28’) Candanedo. 6-3 (32’) Ribot, de penal. 7-3 (35’) Candanedo. 8-3 (37’) Bruno Di Bendetto. 9-3 (38’) Bruno Di Bendetto. 10-3 (39’) Roberto Di Benedetto. 10-4 (46’) Pujol, de falta directa. 11-4 (46’) Roberto Di Bendetto. 12-4 (48’) Candanedo, de falta directa. 13-4 (49’) Candanedo.ÀRBITRES:M. Lapedriza i M. Soler. Van mostrar targeta blava a Pujol i a l’entrenador del Palafrugell, Xavier Garcia.FALTES:15 del Lleida i 15 del Palafrugell.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell va encaixar la golejada més gran en la seva primera temporada en l’OK Lliga en perdre per 13-4 en la seva visita a la pista de l’ICG Software Lleida. Els empordanesos havien encaixat com a màxim vuit gols a casa contra el Reus Deportiu (2-8) i la màxima diferència de gols havia estat de set, també al seu pavelló contra el Barça Lassa (0-7). El Palafrugell va fer un bon inici de partit i en el primer minut Rubén Ruiz va fer el 0-1, i després de l’empat local Guillem Ribot va tornar a avançar els empordanesos (1-2). El Lleida, però, va exhibir tot el seu potencial en atac i en aquests primers minuts Dario Giménez es va mostrar especialment encertat i ell sol va fer quatre gols i va capgirar el partit (4-2). Es va arribar al descans amb un 5-2 i en la segona meitat els locals van continuar anotant i distanciant-se. Guillem Ribot va marcar de penal el 6-3 i Gerard Pujol, el 10-4 de falta directa, però el Lleida tenia completament controlat el partit. Els empordanesos s’estan apropant cada vegada més al descens matemàtic de la màxima categoria, i ara, quan falten sis jornades per al final, amb 18 punts en joc, estan a 14 punts de la permanència.