el9cers

Presenten la ‘final four’

Hoquei sobre patins. El campió de la CERS es decidirà a Lleida. Ja es coneixen els preus de les entrades, 10 euros cada semifinal i 15 la final

Els organitzadors van presentar ahir la final a quatre de la copa de la CERS, que es disputarà en el pavelló Onze de Setembre de Lleida el 28 i el 29 d’abril. Aquesta fase final europea tindrà la presencia de dos equips catalans, l’ICG Software Lleida, l’amfitrió, que jugarà la segona semifinal contra el Breganze italià (21 h), i el CP Voltregà, que jugarà la primera (18.30 h) contra el Barcelos portuguès, que és l’actual campió.

També es van donar a conèixer els preus de les entrades de la competició. Cada un dels partits de semifinal, que es jugaran el dissabte 28, costarà 10 euros i la final del diumenge 29, que es disputarà a les sis de la tarda, en valdrà 15.

La temporada passada la ciutat de Lleida també va acollir una fase final per decidir un títol europeu, el de la lliga europea, i es va disputar en el pavelló Barris Nord. Enguany i per les mateixes dates de la final a quatre de la CERS, Lleida també serà la seu del campionat d’Europa de grups de xou, que es disputarà en el pavelló Barris Nord del 26 al 28 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)