OK Lliga

El Noia guanya clarament i fa baixar el Palafrugell

OK Lliga. Els de Sant Sadurní van encarrilar el partit en el tram final de la primera meitat. Els empordanesos van aguantar vint minuts

NOIA 7 PALAFRUGELL 2

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Del Amor, Llorca i Nil Roca –equip inicial–; Xaus, Umberto, Aragonès i Casas.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Aldrich, Pujol i Ruiz –equip inicial–; Brugué, David Carles i Romero.GOLS:0-1 (5’) Ruiz. 1-1 (6’) Nil Roca. 2-1 (19’) Casas. 3-1 (22’) Casas. 4-1 (31’) Llorca. 5-1 (34’) Umberto. 5-2 (36’) Pujol. 6-2 (41’) Umberto. 7-2 (46’) Del Amor.ÀRBITRES:J.J. Melero i F. Moreno.FALTES:4 del Noia i 7 del Palafrugell.

El Noia Freixenet va guanyar el quart partit de manera consecutiva i aquesta victòria va enviar el Corredor Mató Palafrugell a primera divisió, a quatre jornades del final de l’OK Lliga. Els empordanesos es van avançar i van aguantar fins al minut 19, quan Casas va posar el seu equip al davant. En la segona meitat, però, la superioritat dels locals va ser total.