OK Lliga

El Noia goleja i envia l’Arenys de Munt a primera estatal

OK Lliga. L’equip local va ser molt superior i no va tenir dificultats per guanyar

NOIA 9 ARENYS MUNT 3

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Mendes, Xaus, Aragonès –inicial–; Roca, Del Amor, Llorca i Casas.CD’E ARENYS MUNT:Garcia, Illa, Galán, Roca, Aguilar –inicial–; Daumal, Cusachs i Avilés.GOLS:1-0 (8’) Aragonès. Llorca (12’) 2-0. 3-0 (19’) Llorca. 4-0 (22’) Aragonès. 4-1 (22’) Aguilar. 5-1 (28’) Roca. 5-2 (28’) Roca. 5-3 (30’) Aguilar. 6-3 (43’) Mendes. 7-3 (46’) Xaus. 8-3 (47’) Aragonès. 9-3 (48’) Mendes, de falta directa.ÀRBITRES:R. Fernández i M. Lapedriza.FALTES:12 del Noia i 15 de l’Arenys.COMENTARI:El Noia va derrotar àmpliament l’Arenys de Munt (9-3) i va enviar l’equip del Maresme a primera estatal. Els penedesencs van ser molt superiors, tot i que va ser l’Arenys qui va tenir la primera bona oportunitat d’obrir el marcador amb un penal que Jordi Illa va fallar. El Noia va marcar el primer gol per mitjà d’Aragonès, i en el mateix minut Llorca va desaprofitar un penal que va aturar Guillem Garcia. Abans del descans l’equip local s’havia avançat 4-1. Els nervis van fer que l’entrenador de l’Arenys, Pere Varias, veiés una targeta blava al túnel de vestidor. En el minut 42, amb 5-3 en el marcador, l’Arenys es va quedar amb tres jugadors de pista per una blava a Mendes, i poc després Galán va veure una altra blava. Qualsevol possibilitat de remuntada es va estroncar i el Noia va acabar golejant.