OK Lliga

El Lloret supera el Girona en un duel de golejadors

Hoquei sobre patins. Marc Grau i Raúl Pelicano van marcar tres gols cadascun en el derbi de les comarques gironines, en què cap equip es jugava res

LLORET 6 GIRONA 4

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández, Farré, Gallardo, Patau i Perarnau.CITYLIFT GIRONA:LLaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Borja Ramón, Oriol Garcia, Palazón, Joan Gelmà i Daniel.GOLS:1-0 (11’) Plaza. 1-1 (14’) Pelicano. 1-2 (19’) Oriol Garcia. 2-2 (19’) Marc Grau. 3-2 (35’) Marc Grau. 4-2 (38’) Àlex Grau. 4-3 (43’) Pelicano. 4-4 (45’) Pelicano. 5-4 (46’) Marc Grau. 6-4 (50’) Plaza.ÀRBITRES:J. Gómez i A. Gorina. Van mostrar targeta blava a Plaza i Llaverola.FALTES:10 del Lloret i 9 del Girona.

El Lloret Vila Esportiva va derrotar el Citylift Girona en el derbi de les comarques gironines, que va ser un autèntic duel de golejadors entre Marc Grau i Raúl Pelicano, que en van marcar tres cadascun. Cap dels dos equips es jugava res en aquest enfrontament i va tenir moltes alternatives en el marcador. Els lloretencs van aconseguir trencar una mala ratxa de resultats de set partits sense guanyar.

El Lloret es va avançar amb un gol de David Plaza, però, abans del descans, Raúl Pelicano i Oriol Garcia van donar la volta al partit i es va arribar a la mitja part amb avantatge dels gironins. En l’inici de la segona meitat, hi va haver una picabaralla entre David Plaça i el porter Jaume Llaverola i els dos van veure la targeta blava. El Lloret va aprofitar que hi havia el segon porter, Albert Daniel, sota els pals del Girona i Marc Grau va fer l’empat. La tornada de Jaume Llaverola no va canviar res i, un minut després, els lloretencs es van avançar amb un altre gol de Marc Grau (3-2). El seu germà bessó, Àlex, va ampliar les diferències, però, els darrers deu minuts, els gironins van reaccionar i Raúl Pelicano va fer dos gols en dos minuts i novament el partit es va anivellar (4-4). Marc Grau va fer el seu tercer gol i el Lloret es va tornar a posar per davant. El darrer el va anotar David Plaza a quinze segons del final i quan el porter del Girona estava darrere la porteria intentant recuperar un bola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)