Més hoquei

El SHUM encadena cinc partits sense perdre

Hoquei patins. Va empatar a Vilafranca en un partit de molta intensitat

VILAFRANCA 2 SHUM 2

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA:Arellano, Vázquez, Àngel Rodríguez, Martí i Lluís Ferrer –inicial–; Carles Rodríguez, Giuliani, March, Salvadó i Quintana.SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Crespo, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia i Presas –inicial–; Font, Villares i Galindo.GOLS:0-1 (19’) Villares. 0-2 (37’) Crespo. 1-2 (38’) Lluís Ferrer. 2-2 (41’) Carles Rodríguez, de penal.ÀRBITRES:D. Calonge i J.A. Sanz. Van mostrar targeta blava a March, Vázquez, Presas i Jordi Rodríguez (2).FALTES:11 del Vilafranca i 4 del SHUM.COMENTARI:El SHUM Frit Ravich va empatar a la pista del Vilafranca un partit molt intens en què va arribar a dominar per 0-2. El conjunt maçanetenc ja fa cinc partits que no perd (quatre victòries i aquest empat). Els dos equips van buscar la victòria en aquesta penúltima jornada i ho van posar tot a la pista. Els àrbitres van mostrar cinc targetes blaves, i van assenyalar quatre faltes directes i dos penals, i només els locals van transformar una pena màxima, que va significar l’empat final. En la primera meitat els visitants es van avançar amb un gol de Gabriel Villares a sis minuts del descans. En la segona Victor Crespo va marcar el 0-2, però només un minut després els locals van reduir diferències i quan faltaven nou minuts per al final van empatar. El Vilafranca va disposar de dues faltes directes i un penal en aquests últims minuts, però els maçanetencs van saber aguantar.