OK Lliga

El Reus perd a Lleida i acaba la lliga tercer

Hoquei sobre patins. Marín segella el seu quart pitxitxi amb un nou rècord golejador en l’OK Lliga, 58 gols

LLEIDA 6 REUS 3

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Cañellas, Giménez i Andreu Tomàs –equip inicial–; Candanedo, Mataix, Miguel López, Duch i Mola.REUS DEPORTIU:Ballart, Bancells, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–; Àlex Rodríguez, Salvat i Matilla.GOLS:1-0 (2’) Andreu Tomàs. 2-0 (7’) Giménez. 3-0 (8’) Andreu Tomàs. 3-1 (15’) Torra. 4-1 (34’) Andreu Tomàs. 5-1 (39’) Cañellas. 6-1 (42’) Andreu Tomàs. 6-2 (45’) Marín, de falta directa. 6-3 (48’) Marín.ÀRBITRES:J. Gómez i A. Gorina.FALTES:12 del Lleida i 11 del Reus.

L’ICG Software Lleida va acabar l’OK Lliga amb una victòria clara contra el Reus Deportiu (6-3). Els reusencs, que haurien pogut ser subcampions si haguessin guanyat, es van haver de conformar amb la tercera posició i els lleidatans van assegurar el cinquè lloc final. El davanter roig-i-negre Raúl Marín va tancar el seu quart pitxitxi amb un nou rècord golejador en l’OK Lliga de 58 gols. Abans del partit n’havia aconseguit 56 i estava empatat amb el millor registre de Pablo Álvarez del curs 2013/14. El reusenc va marcar dos gols en els darrers cinc minuts, i amb el partit decidit, i va establir una nova marca.

Els lleidatans van iniciar l’enfrontament molt concentrats i en els primers minuts ja van marcar, i abans que s’arribés al minut deu de joc ja guanyaven per 3-0. Els visitants van reduir les diferència abans del descans. En la segona meitat va tornar a passar el mateix i els locals d’entrada van marcar tres gols i es van situar amb un clar 6-1. Andreu Tomàs es va mostrar molt encertat de cara a la porteria contrària i va fer quatre gols. En els últims minuts Marín va maquillar el resultat final.