Més hoquei

El Barça fa oficial el fitxtage de Joao Rodrigues

Hoquei sobre patins. Com anunciàvem ahir, el davanter portuguès s’incorpora a la disciplina blaugrana; ho farà fins el 2021

El FC Barcelona ha comunicat aquest matí el que anunciàvem ahir des d’aquest diari: la incorporació de João Rodrigues a la seva disciplina. Rodrigues, de 27 anys, arriba procedent del Benfica i ha signat un contracte per les pròximes tres temporades, fins el 2021.

El portuguès ha estat el màxim golejador de la lliga del seu país en les dues últimes campanyes 2016/17 i 2017/18, amb 52 i 50 gols, respectivament. Nascut a Oeiras i format al Paço de Arcos, prepararà l’Europeu amb el combinat portuguès i després s’incorporarà a la pretemporada blaugrana en el mateix moment que els internacionals espanyols. “Estan sent uns dies increïbles, encara no m’ho puc creure”, ha dit després de passar la revisió mèdica a Barcelona. “És molt important venir a un club guanyador com el Barça”, ha comentat també.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)