OK Lliga

El Reus perd Casanovas i fitxa Carballeira (Liceo)

Hoquei sobre patins. El club català ha anunciat la marxa d’un dels seus referents, que, malgrat que tenia dos anys més de contracte, jugarà al Benfica la temporada vinent

El Reus va anunciar dimarts a la nit a través del seu compte oficial de Twitter que el seu referent i campió del món Albert Casanovas no jugaria la temporada vinent al club, tot i tenir dos anys més de contracte signats el febrer passat, i que marxava a la lliga portuguesa. No va esmentar l’equip al qual aniria, però jugarà al Benfica, que ha fet efectiva la clàusula de rescissió del contracte tal com ja va fer l’estiu passat l’Sporting quan es va endur l’argentí Matías Platero, reforç que ja ha rendibilitzat perquè ha guanyat la lliga i va arribar a la semifinal de la lliga europea. L’Sporting, que té a les seves files els catalans Pedro Gil i Ferran Font, feia trenta anys que no guanyava el títol.

Minuts més tard, el compte de Twitter del Liceo anunciava, en evident sincronia, que el seu jove defensa de 22 anys César Carballeira, salvant les distàncies amb un perfil de joc diríem que similar al de Casanovas –també amb un molt bon tret exterior–, tampoc no continuaria al club gallec, en què s’ha format. Carballeira, doncs, serà el reforç que cobrirà el retorn de Casanovas a l’hoquei portuguès. El defensa reusenc ja va jugar a l’Oliveirense, club amb el qual va disputar la final de la lliga europea el 2016 precisament contra el Benfica, que va ser proclamat campió.

El mal per al Reus pot ser encara més gran si es confirma que l’Sporting utilitzarà el mateix mètode per endur-se el pitxitxi i MVP de l’OK Lliga Raül Marín, que tot sembla indicar que marxarà. L’Sporting també pagaria la clàusula de rescissió. Marc Torra, que ha jugat al Reus les dues últimes temporades, ja va anunciar la seva marxa atret també pels cants de sirena de l’Oliveirense després d’haver militat al Benfica abans de recalar al Reus. És més que evident que els clubs catalans, tret del Barça, no poden competir amb els clubs portuguesos per retenir les seves figures.

Per contra, el Reus, a més de Carballeira, ha mogut peça i ha fitxat els catalans Marc Julià (Bassano) i Cristian Rodríguez (Vendrell), tots dos molt ofensius.

FALTA MARÍN

L’Sporting també sembla disposat a pagar la clàusula del pitxitxi i MVP de l’OK Lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)