Internacional

Nou catalans a la selecció estatal per l’europeu d’hoquei

Hoquei sobre patins. El seleccionador Alejandro Domínguez ha fet pocs canvis respecte el conjunt que va guanyar el títol mundial l’any passat. El campionat d’Europa es juga del 14 al 22 d’aquest mes a la Corunya

Nou catalans han estat convocats per formar part de la selecció espanyola que disputarà el campionat d’Europa a la Corunya del 14 al 22 d’aquest mes. El seleccionador Alejandro Domínguez ha confeccionat una llista amb pocs canvis respecte al conjunt que va guanyar el mundial de l’any passat en els World Roller Games de la Xina, i vuit homes repeteixen.

Dels deu jugadors que han estat convocats, nou són catalans i només un, Ignacio Alabart és gallec. El seleccionador estatal ha estat treballant amb tretze jugadors i tres s’han quedat fora, el porter Càndid Ballart del Reus, el davanter Marc Grau, que era del Lloret i ara ha fitxat pel Noia i el gallec César Carballeira que estava en el Liceo i la propera temporada jugarà en el Reus.

La selecció espanyola està en el grup A del campionat d’Europa i s’enfrontarà a Anglaterra, Alemanya, Holanda, Bèlgica i Itàlia. En el grup B hi jugaran Portugal, Suïssa, Austría, Andorra i França.

Vuit dels deu jugadors de la llista ja van formar part de l’equip que va ser campió mundial a Nanjing l’estiu passat. Les novetats són el porter Sergi Fernández, que torna a la selecció desprès de quatre anys, i el jugador Ferran Font que s’estrena amb l’absoluta.

Porters
Xavi Malián HC Liceo
Sergi Fernández FC Barcelona Lassa
Jugadors
Eduard Lamas HC Liceo
Albert Casanovas Reus Deportiu
Pau Bargalló FC Barcelona Lassa
Nil Roca Noia Freixenet
Ignacio Alabart FC Barcelona Lassa
Raúl Marín Reus Deportiu
Ferran Font Sporting CP
Jordi Adroher SL Benfica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)