Europeu

Pluja de gols contra Bèlgica a Riazor (0-22)

Hoquei sobre patins. La selecció estatal torna a apallissar el seu rival i en farà prou amb un empat contra Itàlia per ser primera de grup

Espanya ha apallissat Bèlgica per un escandalós 0-22 –0-15 a la mitja part– i en farà prou demà amb un empat contra Itàlia per acabar primera del grup B i garantir-se els millors encreuaments possibles en la segona fase. O sigui, una teòrica semifinal contra França i una hipotètica final davant de Portugal o la mateixa Itàlia.

Amb nou catalans i un gallec reservat –Ignacio Alabart– per molèsties, l’equip d’Alejandro Domínguez tenia clar que necessitava guanyar de 20 gols el feble conjunt belga –té fins i tot un jugador de 52 anys, Serge Berthels–per superar el +46 que acumulava Itàlia després d’haver derrotat Alemanya per 11-5. La selecció estatal tenia un +27 i, si volia fer-ne prou amb un empat en l’enfrontament directe d’avui havia d’abassegar els belgues, que en la primera jornada havien perdut per 0-24 contra Itàlia.

En el grup A, Portugal, tes quarts del mateix. Amb un empat contra la França dels germans Benedetto s’assegurarà el lideratge final en la primera fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)