Internacional

Suïssa no és cap obstacle i Espanya passa a semifinals

Hoquei sobre patins. Els homes d’Alejandro Domínguez van guanyar amb facilitat el combinat helvètic (2-10). Lluitaran per la final contra França

SUÏSSA 2 ESPANYA 10

SUÏSSA:Vizio, Wyss, Moor, Vanina, Kissling, Gian Rettenmund –inicial–; Raphael Rettenmund, Oberson, Wuffi i Jimenez.ESPANYA:Malián, Roca, Casanovas, Font, Alabart –inicial–; Fernández, Lamas, Adroher, Bargalló i Marín.GOLS:0-1 (5’) Font. 0-2 (16’) Lamas. 0-3 (16’) Bargalló. 1-3 (16’) Wuffi. 1-4 (22’) Marín. 1-5 (23’) Marín. 1-6 (24’) Adroher. 2-6 (27’) Moor. 2-7 (27’) Casanovas. 2-8 (30’) Font. 2-9 (43’) Marín. 2-10 (49’) Font.ÀRBITRES:Torres (Portugal) i Sillecchia (Itàlia).FALTES:9 de Suïssa i 9 d’Espanya.

19.30 h

L’equip espanyol, amb nou jugadors catalans, va classificar-se per a les semifinals de l’europeu d’hoquei sobre patins en vèncer Suïssa en els quarts de final. El pròxim rival dels homes d’Alejandro Domínguez serà França, que ahir va guanyar Alemanya per 5 a 2. Espanya es va avançar amb un gol matiner de Font des del mig camp (5’). El segon va tardar a arribar, per mitjà de Lamas (16’), però a partir d’aquell moment el porter suís no les va veure venir i Espanya va marcar cinc gols en només vuit minuts. Entremig, Wuffi feia l’únic gol suís de la primera part.

Dos gols ràpids a l’inici del segon temps, un per cada equip, van donar la falsa sensació d’igualtat. Espanya va tornar a prémer l’accelerador i va sentenciar el partit.

El rival d’Espanya en les semifinals serà la selecció francesa (20 h) que ahir va derrotar Alemanya (2-5). L’altra semifinal la jugaran Portugal i Itàlia, botxins d’Andorra i Anglaterra, respectivament.

Andorra s’acomiada contra Itàlia

Andorra va posar fi a les seves esperances de continuar viva en la competició i va perdre en els quarts de final contra Itàlia (2-6). Malgrat tot, l’equip andorrà va jugar de tu a tu contra una de les seleccions fortes de la competició. Itàlia es va avançar 0-2, però Andorra escurçava diferències amb gol de Llorenç. Els italians van tornar a marxar amb cinc gols seguits, i a set minuts del final els andorrans tancaven el marcador amb un últim gol que ja no va servir de res.