Més hoquei

Quatre equips ja estan classificats per als quarts

Hoquei sobre patins. Lliga catalana. El Vendrell, el Barça, el Girona i el Calafell ja hi són, i l’amfitrió, l’Igualada, queda fora

En els quarts de final de la lliga catalana que es jugaran el 3 i 4 de setembre al pavelló de les Comes d’Igualada no hi participarà l’amfitrió. L’Igualada va ser eliminat en la segona jornada que es va disputar dimarts en perdre a la pista del Lleida per 4-3 en el grup D. En aquest grup el Calafell ja estava classificat i en el darrer partit que es jugarà demà –el Lleida-Calafell– es veurà si els lleidatans o l’Alcoi es classifiquen. En el grup C el Girona va derrotar el Noia (4-2) i es va classificar, mentre que el Sant Cugat va guanyar el Lloret (3-0) i els selvatans van quedar fora. El Noia i el Sant Cugat decidiran demà en el seu enfrontament directe qui es classifica. En el grup B el Voltregà va guanyar per 4-2 el Vic en el derbi osonenc i en la darrera jornada, en què el Vic rebrà el Reus, se sabrà quins són els dos equips que es classifiquen. Finalment, en el grup A el Caldes va perdre contra el Vendrell (1-2) i va quedar eliminat. El Vendrell i el Barça, que no va jugar, es van classificar i en el partit que els enfrontarà dissabte es decidirà el primer de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)