Més hoquei

Lleida i Barça, rivals a semifinals

Hoquei sobre patins. El Lleida Llista va superar els quarts de final de la lliga catalana contra el Vendrell després de remuntar dos gols en contra (3-2) i el Barça va eliminar el Calafell (7-1)

El Lleida Llista i el Barça s’enfrontaran per un lloc en la final de la lliga catalana, després de superar ahir els seus partits de quarts de final. El Lleida va haver de remuntar dos gols contra el Vendrell (3-2). Després d’una primera part sense gols, els tarragonins van aconseguir marcar dos cops en només dos minuts per mitjà de Casado (36’) i Pellizzaru. Oruste va retallar la diferència per al Lleida amb un gol de falta directa (46’) i Di Benedetto va fer l’empat a només uns segons del final i va forçar la pròrroga. Els equips van tornar a sortir a la pista per disputar una única part de cinc minuts, i en el 52’ Candanedo va fer el gol de la victòria.

El Barça ho va tenir més fàcil contra el Calafell (6-1). Pablo Álvarez va obrir el marcador en el tercer minut de partit. Pascual va desaprofitar un penal per eixamplar la diferència (12’) però només un minut després Panadero va aprofitar la superioritat numèrica i va fer pujar el segon gol. El Barça va rematar amb cinc gols més en la segona part.

Avui es jugaran la resta de semifinals: el Citylift Girona CH contra el CP Voltregà (19 h) i el Reus Deportiu, contra el Noia Freixenet (21 h).