Més hoquei

El Liceo celebra la sorpresa

Hoquei sobre patins. Di Benedetto engalta una bola penjada per Miras a deu segons del final quan ja es rumorejava la pròrroga i l’equip gallec obté per segona vegada la Supercopa

LICEO 3 BARÇA 2

LICEO:Malián, Edu Lamas, Miras, Josep Lamas i Torres -equip inicial-; Coy i Di Benedetto. Coy, i Bridge.BARÇA LASSA:Fernández, Giual, Ávarez, Bargalló i Panadero -equip inicial-; Alabart, Pascual, Roca i Rodrigues.GOLS:0-1 (2’) Panadero, de penal. 1-1 (22’) Edu Lamas. 2-1 (26’) Coy. 2-2 (42’) Pascual. 3-2 (49’) Di Benedetto.ÀRBITRES:Díaz i González. Blava a Panadero.FALTES:xx del Liceo i xx del Barça.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a l’Ateneu. Es va fer un minut de silenci per la mort de la mares del mànager esportiu del Barça Toni Miró.

Un gol del gegant francès Carlo di Benedetto quan només faltaven deu segons per al final, rematant una bola penjada magistralment per Sergi Miras, va atorgar ahir al Liceo davant del Barça la seva segona Supercopa i va trencar el malastruc de tres fial perdudes conta els blaugrana. El partit va respondre a la tradició d’igualtat dels duels entre els dos equips del curs passat, tot que el Liceo va saber gestionar molt bé els seus recursos aguantant catorze minuts sense cometre la desena falta en el tram final i donant l’estocada definitiva en la penúltima jugada quan semblava que ja no tenia esma. Dissabte vinent, tots dos equips se les hauran a Riazor en la primera jornada de l’Ok Lliga.

Quan tots dos equips encara prenien mides, Bargalló va marcar tot sol i li van fer penal. Pandero la va clavar (0-1). Revolucionat en defensa, el Barça va ofegar les idees atacants dels gallecs en els primers minuts. Curiosament, en ells primer cinc minuts cap dels dos equips va cometre cap falta. En el minut onze Di Benedetto, però, va fer mistos al segon pal quan ja es cantava el gol. L’entrada en acció del francès va revitalitzar el Liceo, que va recupera rel seu tradicional, vistós i eficient quatre contra quatre i van enviar una bola al pal en una acció posterior. El Barça, precipitat, perdia la bola amb massa facilitat. El Barça va recuperar la possessió i la tranquil·litat a partir de l’ofici d’Alabart. El jove jugador gallec, amés, va tenir una gran ocasió en el minut 20 perrò Malián, sempre atent, va desviar el seu míssil. En el 22, Edu Lamas, dins del quadre va afusellar una passada des de darrera la porteria i va empatar per tot l’escarre. A 38 segons del final del primer temps, Panadero va travar Edu Lamas quan s’esmunyia i va rebre la blava. La falta directa la va llançar Di Benedetto, que no va trobar ni els tres pals.

El Liceo va acaba el primer temps amb 7 faltes i el Barça en va acumular cinc. Coy va avisar amb un tret all pal i en l’acció posterior la va clavar per tot l’escaire (2-1) quan el Barça encara estava en inferioritat per l’exclusió temporal de Pandero durant dos minuts. Di Benedetto va tenir el tercer en l’estic al segon pal en un contraatac trepidant, Tores, a bova de canó també va fer lluir Fernández però Bargalló, picant i aixecant per dara de la porteria, i Álvarez, sol com un mussol però enviat la bola alta, van replicar. Bargalló (41’), que va revitalitzar el seu equip, va envair una falta al pal en una fase de major domini blaugrana que es va traduir en l’empat de Pascual, que va trobar l’escaire en una acció personal de mèrit. Al Liceo se li estava acabant la benzina i rifava massa la bola al davant. Alabart va envair un tret al pal (45’). El Liceo va aguantar una eternitat amb nou faltes nedant i guardant la roba i el Barça també va arribar a les nou faltes. Quan tot feia presagiar que s’arribaria al temps afegit, Miras, entrant com sempre per la dreta d el’atac va penjar la bola magistralment i Di Benedetto la va clavar al fons de la xarxa enmig de la decepció blaugrana i de la bogeria gallega.

El curs passat ja ens vam merèixer guanyar algun títol i això reforça el magnific treball dels meus jugadors
Juan Copa
Els diré als meus jugadors que són un equip grandiós que ha perdut contra un gran equip fent un gran partit