OK Lliga

El Barça trenca el malefici a Riazor (4-5)

Hoquei sobre patins. No guanyava a la pista del Liceo des de la temporada 2011-2012 i comença la lliga amb revenja i molta empenta

El Barça Lassa s’ha revenjat del Liceo amb un triomf de prestigi a Riazor (4-5), un escenari on no guanyava des del curs 2011-2012, i comença l’Ok lliga amb una gran determinació. Malgrat que ha fallat quatre faltes directes davant de la solvència del porter osonenc dels gallecs Xavi Malián, l’equip d’Edu Castro ha sabut serrar les dents en defensa i ha generat al davant, combinant els trets exteriors, el joc interior i els contraatacs, un arsenal davant del qual el Liceo només ha pogut esgrimir el joc interior del gegant francès Carlo di Benedetto i els llançaments exteriors, que malgrat el domini blaugrana, han generat incertesa en l’últim minut. Els gols els han fet Gual, Alabart (2), Pascual i Panadero. El resultat al descans ha estat un incert 1-1. Per part dels locals han marcat Di Benedetto (3) i Ciocale.

Els altres resultats de la primera jornada són: Alcoi-Noia Freixenet (1-2); Recal Làser Caldes-Citylift Girona (3-1); Lloret Vila Esportiva-Calafell Tot l’Any (3-5); Alcobendas.-Voltregà (3-3), Igualada Rigat-Vic (5-0) i Reus-Vendrell (3-2). El partit Lleida Llista-Sant Cugat es juga demà al migdia (12 h). El primer líder és l’Igualada Rigat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)