OK Lliga

El Lleida venç un Sant Cugat que debutava en l’OK Lliga

Hoquei patins. Els locals controlen, però no es distancien fins a la segona meitat

LLEIDA 7 SANT CUGAT 3

CE LLEIDA LLISTA BLAVA:Lluís Tomàs, Bruno Di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs, Roberto Di Benedetto –equip inicial–; Oruste, Creus, Candanedo i Folguera.PHC SANT CUGAT:Arcas, Farnés, Gabarra, Maideu i Gilabert –equip inicial–; Yepes, David Martínez, Borja Ferrer, Just i Toda.GOLS:0-1 (3’) Farnés. 1-1 (3’) Roberto Di Benedetto. 2-1 (7’) Andreu Tomàs. 3-1 (8’) Roberto Di Benedetto, de falta directa. 3-2 (9’) Gilabert. 4-2 (20’) Candanedo. 5-2 (31’) Oruste. 5-3 (38’) Gilabert, de falta directa. 6-3 (45’) Oruste. 7-3 (49’) Roberto Di Bendetto.ÀRBITRES:I. González i M- Díaz. Blava a Farnés i Yepes.FALTES:14 del Lleida i 10 del Sant Cugat.COMENTARI:El Lleida Llista Blava va guanyar els tres punts a casa contra un Sant Cugat que va debutar a l’OK Lliga. Els vallesans van estar dins del partit durant molts minuts i només van cedir en la segona meitat. Joan Farnés va marcar el primer gol del Sant Cugat en la màxima categoria estatal en el minut tres (0-1), però tot seguit els locals van empatar i van capgirar el resultat (3-1). Al descans es va arribar amb 4-2 per al Lleida. En la segona meitat els lleidatans van mirar d’ampliar el seu avantatge, mentre que els visitants van mirar de resistir (5-3), però en els darrers minuts el Lleida va sentenciar.