OK Lliga

El Girona continua sense puntuar lluny de casa

OK Lliga. Un gol a l’inici de cada meitat els va complicar molt el partit

IGUALADA 3 GIRONA 1

IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Baliu, Tety Vives i Molas –equip inicial–; Pla, Bars, Mendez, Yeste i Del Valle.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Marc Gómez, Palau, Torner i Manel Garcia –equip inicial–; Oriol Garcia, Palazón i Coll.GOLS:1-0 (5’) Tety Vives. 2-0 (33’) Bars. 2-1 (39’) Torner. 3-1 (50’) Pla.ÀRBITRES:A. López i A. Tavera.FALTES:9 de l’Igualada i 9 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona va perdre a la pista de l’Igualada Rigat i continua sense poder puntuar fora de casa. Els gironins van encaixar un gol en els primers minuts de cada meitat i això els va complicar el partit. En el minut cinc de joc, Tety Vives es va quedar sol a l’àrea, va aixecar la bola per sobre del porter Jaume Llaverola. En la resta de la primera meitat, l’Igualada va intentar controlar el joc mentre que els gironins van tenir alguna ocasió però sense arribar a crear perill clar. En la segona meitat va arribar el 2-0 amb una rematada de Roger Bars i els gironins van intentar reaccionar i ho van fer amb una jugada en solitari d’Enric Torner que va ajustar el resultat (2-1). Els gironins van tenir alguna ocasió per empatar, però el porter local Elagi Deitg va desfer el perill. A falta de divuit segons per acabar, un contraatac en solitari de Sergi Pla va significar el 3-1 que va sentenciar el partit i va confirmar la derrota gironina.