Europeu

Un inici convincent

Campionat d’Europa. La selecció espanyola femenina va superar França en el primer partit i avui afronta una doble jornada

ESPANYA 6 FRANÇA 1

ESPANYA:Vicente, Casarramona, Marta González, Díez i Busquets –equip inicial–; Puigdueta, Sara González, Lee, Barcons i Ferrer.FRANÇA:Michoud-Godard, Daribo, Lafourcade, Gohet i Couderc –equip inicial–, Paredes, Malard, Corbin i Buchoux.GOLS:1-0 (11’) Puigdueta. 2-0 (11’) Casarramona. 3-0 (37’) Busquets. 4-0 (39’) Busquets. 4-1 (39’) Paredes. 5-1 (43’) Lee. 6-1 (50’) Sara González, de penal.ÀRBITRES:M. Carmazzi (Itàlia) i B. Sosa (Anglaterra).FALTES:9 d’Espanya i 6 de França.

La selecció espanyola femenina va debutar en l’europeu amb una victòria convincent contra França per 6-1, en un partit encarrilat amb dos gols en vint segons en la primera meitat i sentenciat ben entrada la segona. El combinat francès va intentar plantar cara amb una defensa tancada, però no va ser suficient per impedir l’encert de cara a gol de les set jugadores catalanes i les tres asturianes.

El combinat estatal va agafar el domini del partit des de l’inici i va començar a tenir ocasions, però li va faltar l’encert en la rematada final. França estava ben assentada en defensa i va disposar d’algun contraatac ben aturat per la portera Laura Vicente. Anna Casarramona va agafar la responsabilitat en atac i va fer una gran passada a Laura Puigdueta, que sola dins l’àrea va inaugurar el marcador. Vint segons després, la mateixa Anna Casarramona, amb un xut ben col·locat, va fer el 2-0.

En la segona meitat el conjunt francès va fer un pas endavant en atac però va seguir amb la seva bona defensa. Berta Busquets la va trencar amb dos xuts des de fora l’àrea i en dos minuts va situar el 4-0 en el marcador. El conjunt francès només va poder marcar en el rebuig d’un penal, però Natasha Lee va tornar a distanciar el conjunt estatal. Sara González va tancar la golejada a vint segons del final en transformar un penal. Espanya disputarà avui dos partits més: al matí jugarà contra Suïssa (10.30 h) i al vespre s’enfrontarà a Itàlia (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)