Europeu

Espanya suma dues victòries més

Hoquei sobre patins. Les set catalanes i les tres asturianes estan intractables en l’europeu femení

ESPANYA 12 SUÏSSA 0

ESPANYA:Ferrer, Lee, Puigdueta, Casarramona i Sara González –equip inicial–; Barcons, Marta González, Díez, Busquets i Vicente.SUÏSSA:Moser, Tanja Senn, Ellenberger, Daniela Senn i Moor –equip inicial–; Wachs, Schuler, Scheer, Pluss i Marfurt.GOLS:1-0 (1’) Sara González, de penal. 2-0 (15’) Barcons. 3-0 (17’) Marta González. 4-0 (21’) Barcons. 5-0 (22’) Díez. 6-0 (30’) Lee. 7-0 (33’) Lee, de penal. 8-0 (39’) Díez. 9-0 (41’) Puigdueta. 10-0 (46’) Busquets. 11-0 (48’) Díez, de penal. 12-0 (49’) Lee.ÀRBITRES:J. Thibaud (França) i D. Loewe (Alemanya).FALTES:5 d’Espanya i 4 de Suïssa.

ITÀLIA 1 ESPANYA 7

ITÀLIA:Caretta, Galeassi, Lapolla, Ghirardello i Tamiozzo –equip inicial–; Maniero, Sartori, Lamacchia, Toffanin i Zarantonello.ESPANYA:Vicente, Casarramona, Marta González, Sara González i Díez –equip inicial–; Lee, Puigdueta, Busquets, Barcons i Ferrer.GOLS:0-1 (8’) Casarramona. 0-2 (15’) Puigdueta. 0-3 (19’) Lee. 0-4 (28’) Díez. 0-5 (31’) Díez. 0-6 (41’) Puigdueta. 0-7 (46’) Busquets. 1-7 (50’) Ghirardello.ÀRBITRES:F. Cardoso i J. Duarte (POrtugal). Targeta blava a Lapolla.FALTES:2 d’Itàlia i 14 d’Espanya.

La selecció espanyola femenina, amb set jugadores catalanes i tres d’asturianes, va sumar dues victòries més en la jornada d’ahir en l’europeu que s’està disputant a Portugal i lidera la classificació amb nou punts després de tres partits guanyats. El títol es decideix en una lligueta entre els set equips. En el partit del matí la selecció suïssa no va ser rival i va ser golejada per 12-0. El combinat dirigit per Ricard Ares va marcar en el primer minut de partit i al descans ja havia sentenciat amb un 5-0. En la segona meitat va ampliar encara més la diferència. La portera Anna Ferrer va debutar sota els pals amb la selecció estatal absoluta i Laura Barcons, que va debutar contra França el dia abans, va marcar els seus primers gols.

En el partit del vespre l’equip estatal va superar Itàlia per 1-7. El conjunt italià va oposar més resistència i va organitzar una bona defensa en rombe que va resistir força minuts. Al descans es va arribar amb un 0-3. Les italianes van marcar a nou segons del final.