OK Lliga

L’Igualada Rigat remunta en un segon temps pletòric

OK Lliga. El Lloret ha arrencat amb molta força amb dos gols en els primers minuts

IGUALADA 4 LLORET 2

IGUALADA RIGAT:Deitg, Pla, Baliu, Tety Vives i Bars -equip inicial-; Oriol Vives, Méndez i Molas.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre -inicial-; Le Berrer, Farré, Gelmà i Pérez.GOLS:0-1 (2) Aguirre. 0-2 (7’) Plaza. 1-2 (16’) Méndez. 2-2 (30’) Baliu, de penal. 3-2 (43’) Bars. 4-2 (46’) Oriol Vives.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Blava a Serra.FALTES:6 de l’Igualada i 4 del Lloret.COMENTARI:L’Igualada Rigat va remuntar un 0-2 advers en una gran segona part i va sumar la quarta victòria del curs. La sortida del Lloret va ser fulminant i en set minuts ja havia marcat dos gols (0-2) mitjançant Moisés Aguirre i David Plaza, jugadors que han fet parlar força en aquesta arrencada del curs. Méndez va reduir diferències per als locals i el primer temps es va acabar amb 1-2. El Lloret no va cometre cap falta en tota la primera part i va fer la primera en el minut 40. L’Igualada només en va fer tres en tot el primer temps. L’Igualada va empatar gràcies a un penal transformat per Ton Baliu (2-2). Una blava al visitant Serra va proporcionar a l’Igualada una superioritat i l’entrada en acció del porter suplent, Perarnau. El Lloret va sobreviure, però més tard no va aturar l’acció de Bars, que va desviar subtilment la bola en un servei d’Oriol Vives (3-2). El mateix Oriol Vives, entrant fins a la cuina, va sentenciar el partit (4-2).