OK Lliga

El Vendrell s’hi resisteix

Hoquei sobre patins. El conjunt de Gonzalo Medina va igualar el resultat quatre vegades contra el Calafell en el derbi penedesenc

CALAFELL 4 VENDRELL 4

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Torné, Rodríguez i Pujol -equip inicial-; Palau, Vázquez, Martí i Lambea.CE VENDRELL:Camps, Ferré, Mudarra, Necchi i Nájera -equip inicial-; Pellizzari, Miquel, Cid i Lecha.GOLS:1-0 (10’) Pujol. 1-1 (19’) Pellizzari. 2-1 (24’) Torné. 2-2 (26’) Pellizzari. 3-2 (43’) Pujol, de falta directa. 3-3 (43’) Cid. 4-3 (46’) Palau. 4-4 (48’) Ferrer.ÀRBITRES:Á. de la Hera i I. López. Blava a Romeu, del Calafell, i a Necchi, del Vendrell.FALTES:13 del Calafell i 13 del Vendrell.

El Calafell i el Vendrell van empatar ahir un derbi penedesenc ple d’alternatives en què els locals es van avançar quatre cops, però en què el Vendrell, penúltim i que encara no ha guanyat, va reaccionar amb orgull tot i fallar dues directes. El partit es va jugar a la pista del Club d’Esports Vendrell perquè la dels calafellencs encara no està disponible. Els teòricament locals van saber sobreposar-se a la lesió de Joan Vázquez, que va haver de plegar en el 15’ perquè es va fracturar el nas i va rebre un cop a la clavícula per un cop fort a la tanca. Sigui com vulgui, el golejador Pujol va obrir la llauna (10’). El Vendrell va reaccionar quan Pellizzari va empènyer al fons de la xarxa un rebuig del porter Serra. Però, quan faltaven cinc segons per al descans, el Vendrell va badar i Torné va marxar tot sol i va clavar el 2-1. El conjunt de Gonzalo Medina va sortir amb empenta en el segon temps i Necchi va empatar (2-2) aprofitant una passada de Ferrer. En el 39’, el Calafell va fer la desena falta, però Ferrer no va poder batre Serra en la directa, tot i que es va fer repetir. En canvi, Pujol va clavar el 3-2 de directa en la desena rival. Cid, però, va fer el 3-3 ràpidament. El Calafell es va tornar a avançar amb un gol de Palau i el Vendrell, tossut, va restablir la igualtat a 1:15 mitjançant Ferrer. El seu company Miquel havia malbaratat una altra directa a 2:02 del so de la botzina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)