OK Lliga

Mia Ordeig jugarà al Voltregà fins a finals de temporada

Hoquei sobre patins. El jugador, actualment sense equip després de deixar el Vic abans de l’estiu, reforçarà l’equip de Sant Hipòlit

Mia Ordeig es tornarà a calçar els patins per ajudar el Voltregà fins a final de temporada, segons informa El 9 Nou. La incorporació del jugador, que actualment està sense equip i entrena un equip a les categories inferiors del Club Patí Voltregà, es farà efectiva avui mateix, quan la junta directiva aprovi el fitxatge d’Ordeig fins a final de temporada, i podria ser presentat el proper dimecres com a incorporació de l’equip.

El juny passat, Mia Ordeig va anunciar que no seguiria al Club Patí Vic, on a a més de jugar era el gerent. Amb 37 anys, Ordeig és un dels jugadors més experimentats de l’OK Lliga, una mancança que té l’equip de Sant Hipòlit de Voltregà aquesta temporada. Ordeig, format al Voltregà, ha jugat també al Vic i al Barça, amb qui va guanyar 20 títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)