Lliga Europea

El Reus se la juga contra el Porto en la lliga europea

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negres juguen a casa i buscaran la seva primera victòria. El Barça visita un accessible Quévert i el Noia té un desplaçament complicat a Monza

El Reus Deportiu rep el Porto en el partit més destacat de la segona jornada de la lliga europea dels equips catalans. Els roig-i-negres van perdre en la primera jornada del grup C a la pista del Lodi italià i ara s’enfronten a l’altre equip que va guanyar en la primera jornada. Una altra derrota complicaria la seva situació en el grup, mentre que si guanyen mostraran la seva capacitat per lluitar per les dues places que donaran dret a disputar els quarts de final. L’antecedent més recent són els quarts de final de la campanya 2016/17, en què els reusencs van eliminar els portuguesos en els penals (2-2 al Palau). En aquella temporada el Reus va guanyar el títol europeu.

El Barça Lassa visita el Dinan Quévert francès, el rival més accessible del grup A però que en la primera jornada va plantar cara a l’Oliveirense en la seva visita a Portugal i només va perdre per 6-4. El Barça hi arriba després de perdre els primers punts en la lliga i tindrà ganes de retrobar-se amb el triomf.

En el grup D el Noia Freixenet visita el Monza italià i si aconsegueix la victòria farà un pas molt important per a la classificació. Els italians van perdre en la primera jornada a la pista del Benfica portuguès (3-1) i tenen ganes de mostrar que volen lluitar per accedir als quarts.

El Caldes, a remuntar

A l’Europa Cup el Recam Làser Caldes és l’únic que ha de remuntar un resultat advers; va perdre a la pista del Tomar portuguès (4-2). L’Igualada Rigat va guanyar l’Uri suís (7-1) i el Citylift Girona va superar el Darmstadt alemany (1-6). Els dos equips no han de tenir problemes per accedir als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)