OK Lliga

El Reus torna a volar

OK Lliga. El conjunt selvatà es va avançar amb un gol de Farré però els del Baix Camp, invictes, ja guanyaven per 4-1 a la mitja part

REUS 7 LLORET 1

REUS DEPORTIU:Ballart, Joan Salvat, Carballeira, Julià, Àlex Rodríguez –equip inicial–, Bancells, Tiago Rafael, Cristian Rodríguez i Escala..LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Aguirre, Grau, Plaza, Le Berre –equip inicial–, Pérez, Farré i Gelma..GOLS:0-1 (14’) Farré. 1-1 (14’) Bancells. 2-1 (21’) Salvat. 3-1 (22’) Àlex Rodríguez. 4-1 (23’) Àlex Rodríguez. 5-1 (40’) Carballeira. 6-1 (45’) Escala. 7-1 (46’) Cristian Rodríguez.ÀRBITRES:I. González i A. Tavera.FALTES:9 del Reus i 6 del Lloret.

El Reus Deportiu va girar full de manera immediata a la desfeta en la lliga europea superant al Palau d’Esports un Lloret que va començar bé però que va acabat desaparegut (7-1). Els lloretencs van obrir el marcador, just l’excusa que necessitaven els de Jordi Garcia per enlairar-se i acabar tancant la nit amb una forta golejada que els permet guanyar una posició i col·locar-se quarts en l’OK Lliga. El Lloret, per la seva banda, seguirà una setmana més en la zona baixa de la classificació, tot i que fora dels llocs de descens. El conjunt roig-i-negre, dolgut anímicament encara pel cop rebut dissabte passat davant el Porto, va arrencar sense trepitjar l’accelerador al màxim i l’equip selvatà el va aturar força bé durant bona part del primer temps.

Un temps mort dels de Josep Codina va acabar d’ajustar les coses perquè funcionessin millor les accions visitants i Farré, al cap de poc d’entrar a pista, va ser l’artífex del 0-1. Però el miratge va durar exactament 9 segons, en empatar Bancells. El Reus va créixer gegantinament sense que el seu rival pogués aturar-lo i abans del descans es va arribar amb un 4-1, quedant per al segon temps tres gols més del conjunt de Jordi Garcia. El triomf va ser incontestable, tot i les bones intencions lloretenques, però la seva innocència davant la porteria de Ballart va resultar definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)