OK Lliga

La necessitat de tallar les ratxes de derrotes

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona miraran de puntuar a casa per millorar la seva situació a la taula

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona intentaran tallar en aquesta desena jornada de l’OK Lliga les seves ratxes de derrotes, que han situat els selvatans en la zona baixa de la taula i els gironins en les posicions de descens. El Lloret rep l’Alcobendas, que té tres punts més i és dues places per davant en la classificació. Els lloretencs han perdut quatre partits seguits i cercaran de retrobar-se amb la victòria a casa contra un equip que en els seus desplaçaments només ha sumat un punt i ha perdut els tres darrers.

El Girona jugarà davant la seva afició contra el Voltregà, que és a la meitat de la classificació. Els gironins acaben d’entrar en les posicions de descens i una victòries els podria treure d’aquesta complicada situació. El Girona fa set jornades que no guanya i ha perdut els tres darrers partits que ha disputat, tot i que els dos últims han sigut contra els dos primers de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)