el9cers

El Citylift Girona és golejat en l’anada dels vuitens de l’Europa Cup (1-6)

Hoquei patins. El Lleida Llista ha sigut superior i s’ha mostrat molt més encertat de cara a gol. L’estrena de Josep Enric Torner a la banqueta gironina no ha sigut positiva

El Citylift Girona ha caigut golejat en el partit d’anada dels vuitens de final de l’Europa Cup pel Lleida Llista (1-6) i pràcticament ha dit adéu a la competició europea. L’estrena del nou entrenador del conjunt gironí, Josep Enric Torner, no ha sigut positiva i l’equip ha estat superat pel conjunt lleidatà. El Girona ha encaixat dos gols en els primers deu minuts i tot i que s’ha situat amb un 1-2, l’eficàcia dels lleidatans ha marcat la diferència i s’ha arribat al descans amb un clar 1-4. En la segona meitat els visitants han ampliat el marcador fins l’1-6.

En aquesta mateixa eliminatòria, el Voltregà Stern Motor ha empatat a la pista del Juventude de Viana portuguès (2-2) i l’Igualada Rigat ha guanyat el Diessbach suïs per 4-1.