OK Lliga

El Girona disputa una nova final

Hoquei sobre patins. Rep un rival directe per no baixar. El Lloret vol mostrar una millor imatge contra el líder

El Citylift Girona disputa una nova final en la seva lluita per sortir de la zona de descens de l’OK Lliga i aquest cop ho fa a casa davant la seva afició. Els gironins reben a partir de les set de la tarda al Sant Cugat, que ocupa la dotzena posició, la primera de permanència. El Girona té tres punts menys que els vallesans –cinc per vuit– i per això necessita la victòria. Una derrota significaria quedar encara més enfonsat en la zona de descens, mentre que sumar tres punts serviria per atrapar el seu rival directe. El Girona fa cinc partits consecutius que perd a la lliga i fa nou partits que no guanya. En el pavelló de Palau II va guanyar el primer partit contra l’Alcoi, després va empatar contra el Lloret i el Reus i ha perdut els dos darrers partits que hi ha disputat, contra el Liceo i el Voltregà. El Sant Cugat havia encadenat cinc partits sense perdre –amb quatre empats–, però en la darrera jornada va ser derrotat a casa pel Noia, que li va remuntar el marcador en la segona meitat.

El Lloret Vila Esportiva torna a afrontar un partit molt complicat. Si dimarts va visitar el segon classificat, el Liceo, i va ser golejat, aquesta tarda rep el líder de l’OK Lliga, el Barça, i té ganes de mostrar una millor imatge. En el seu pavelló els selvatans han guanyat tres partits i n’han perdut dos aquesta temporada. En les setze temporades anteriors en què el Barça ha visitat al Lloret en la màxima categoria, només en una els lloretencs van poder guanyar els blaugrana. Va ser per un curt 3-2 la temporada 2009/10.

ELS DOS A CASA

Els gironins reben el Sant Cugat i els lloretencs jugaran en el seu pavelló contra el Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)