OK Lliga

Llorca marca tres gols i porta el Noia a la victòria

Hoquei patins. El Calafell encaixa la quarta derrota de manera consecutiva

NOIA 6 CALAFELL 2

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Mendes, Llorca i Edu Fernández –equip inicial–; Costa, Marc Grau, Urpí, Montserrat i Zapater.CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Palau, Àngel Rodríguez, Pujol i Martí –equip inicial–; Lambea, Ferrer i Andreu.GOLS:1-0 (3’) Edu Fernández. 2-0 (10’) Esteller. 2-1 (14’) Ferrer. 3-1 (16’) Llorca. 4-1 (19’) Llorca. 5-1 (35’) Llorca. 6-1 (40’) mendes. 6-2 (49’) Pujol, de falta directa.ÀRBITRES:G. Sandoval i D. Calonge.FALTES:10 del Noia i 9 del Calafell.

Tres gols de Sergi Llorca van ampliar el resultat en un moment important del partit i van portar el Noia Freixenet a la victòria contra el Calafell Tot l’Any. Els de Sant Sadurní van sumar la seva tercera victòria de manera consecutiva en l’OK Lliga i mantenen la lluita per jugar la copa, mentre que el Calafell va perdre el quart partit seguit però manté la seva posició en la classificació. El Noia es van avançar amb dos gols abans del minut 10, però els visitants van reduir la diferència poc després (2-1). En el tram final de la primera meitat i en l’inici de la segona, Sergi Llorca va fer tres gols i el Noia es va distanciar fins al 5-1 que va deixar sentenciat el partit.