OK Lliga

Deu segons abans del final

Hoquei sobre patins. El Lleida guanya el Liceo en el darrer instant d’un partit molt emocionant i es classifica per a la copa

LLEIDA 5 LICEO 4

CE LLEIDA LLISTA:Ll. Tomàs, Cañellas, Oruste, A. Tomàs i R. di Benedetto –inicial–; Creus, Candanedo, Besolí, R. Fernández i Folguera.HC LICEO:Malián, E. Lamas, C. di Benedetto, Coy i Miras –inicial–; J. Lamas, Torres, Bridge i M. Rodríguez.GOLS:0-1 (10’) Coy. 1-1 (19’) A. Tomàs. 2-1 (23’) R. Benedetto. 2-2 (33’) J. Lamas. 3-2 (38’) Oruste. 4-2 (39’) R. di Benedetto (f.d.). 4-3 (45’) C. Benedetto. 4-4 (48’) C. Benedetto. 5-4 (50’) Cañellas.ÀRBITRES:O. Valverde i J.A. Ribó. Blava a Candanedo (2), J. Lamas, E. Lamas, Torres i Miras.FALTES:9 del Lleida i 8 del Liceo.

El gol de Joan Cañellas 10 segons abans del final va donar al Lleida Llista una important victòria contra el Liceo per un ajustat 5-4, i la classificació per a la copa. Els lleidatans encadenaven tres partits sense guanyar i van començar perdent contra el conjunt gallec. Les seves ganes i la seva entrega ho van capgirar tot i van acabar derrotant el segon classificat, un equip que acumulava 10 partits sense perdre i set victòries de manera consecutiva en la lliga. El Lleida va saber capgirar el partit i va arribar al descans amb avantatge, 2-1.

En l’inici de la segona meitat els gallecs van empatar i després de desaprofitar un penal els locals van fer dos gols seguits i es van situar amb un 4-2. En els minuts següents van tenir ocasions per sentenciar el partit però no ho van fer i el Liceo va empatar 2 minuts abans del final (4-4). El darrer minut va ser espectacular, emocionant i polèmic. El Lleida va fer entrar dues vegades la pilota dins de la porteria però els àrbitres no van xiular gol. En les dues ocasions van mostrar targeta blava al Liceo i van assenyalar dos penals que els locals no van transformar. Amb superioritat numèrica el Lleida va buscar el gol de la victòria i va arribar en el darrer instant.

Els lleidatans van tenir la important baixa de Bruno di Benedetto, lesionat en un genoll dimecres a Alcobendas i a qui han de continuar fent proves.