Internacional

L’Argentina guanya els tres títols del Panamericà

Hoquei patins. Va superar Xile en les finals masculina, femenina i sub-19

L’Argentina va guanyar els tres títols en joc en el campionat Panamericà que s’ha disputat a Colòmbia, i en les tres finals va derrotar Xile. En la final masculina es va imposar per 2-1 en un partit disputat en què els xilens es van avançar en el primer minut i Carlos López va decidir en la segona meitat fent el 2-1 de falta directa. Aquesta va ser l’estrena de José Luis Negro Páez –exjugador del Barça i del Reus–; com a seleccionador argentí.

En la final femenina l’Argentina va guanyar per 1-0 i en la sub-19 per 4-0. El podi en les tres categories el va completar la selecció amfitriona. Colòmbia va ser tercera en la categoria masculina i va superar el Brasil per 7-2, mentre que en la femenina va guanyar el conjunt brasiler per 3-1. En la sub-19 va superar els Estats Units per 5-1. Els tres primers classificats masculins, els dos primers femenins i els quatre primers sub-19 es van classificar per al mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)