OK Lliga

El Vendrell anivella un 0-2 contra l’Igualada

Hoquei patins. Jordi Ferrer marca dos gols en els últims vuit minuts

VENDRELL 2 IGUALADA 2

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Mudarra, Necchi i Pellizzari –equip inicial–; Nájera, Cid, Lecha, Miquel i Arbós.IGUALADA RIGAT:Deitg, Molas, Oriol Vives, Pla i Baliu –equip inicial–; Tety Vives, Bars, Mendez, Busquets i Del Valle.GOLS:0-1 (8’) Oriol Vives. 0-2 (39’) Molas. 1-2 (42’) Jordi Ferrer. 2-2 (48’) Jordi Ferrer.ÀRBITRES:D. Villar i D. Calonge.FALTES:8 del Vendrell i 9 de l’Igualada.

El Vendrell va sumar un valuós punt a casa contra l’Igualada Rigat, anivellant un 0-2 en contra en els darrers vuit minuts de partit. Els locals sempre van buscar puntuar i dos gols del seu capità, Jordi Ferrer, van anivellar un partit que se’ls havia posat molt complicat. Els penedesencs encadenen quatre partits seguits a casa puntuant, mentre que els igualadins hauran d’esperar per certificar la seva classificació per a la copa. L’Igualada va aprofitar els contraatacs per avançar-se en la primera meitat amb un gol d’Oriol Vives i en la segona Jaume Molas va ampliar l’avantatge. No va saber controlar el joc i gestionar l’avantatge, i les ganes del Vendrell els van donar l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)