OK Lliga

Empat a la pista del segon

Hoquei sobre patins. El Reus Miró suma un valuós punt contra el Liceo en un partit molt disputat i amb alternatives en el marcador

LICEO 4 REUS 4

HC LICEO:Malián, Edu Lamas, Torres, Carlo di Benedetto i Miras –inicial–; Josep Lamas, Coy, Bridge, Candamio i Martín Rodríguez.REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Cristian Rodríguez –inicial–; Rafael, Àlex Rodríguez, Escala i Matilla.GOLS:1-0 (2’) Miras. 2-0 (14’) Torres. 2-1 (15’) Rafael. 2-2 (15’) Àlex Rodríguez. 3-2 (28’) Edu Lamas. 3-3 (30’) Julià. 3-4 (33’) Julià (f.d.). 4-4 (41’) Miras.ÀRBITRES:A. De la Hera i J. Sánchez.FALTES:13 del Liceo i 10 del Reus.COMENTARI:El Reus Deportiu Miró va sumar un important punt en la seva visita a la pista del Liceo i continua invicte després de tretze jornades de l’OK Lliga. Els roig-i-negres van fer un bon partit contra el segon classificat i es mantenen en la tercera posició amb els mateixos punts que els gallecs, tot i que ara els ha atrapat el Caldes. El partit va ser molt disputat i amb alternatives. Els gallecs es van avançar amb un 2-0 però els reusencs van empatar amb dos gols en vint segons. El porter Ballart va aturar un penal abans del descans. Un nou avantatge local en la segona meitat va precedir dos gols de Marc Julià que van posar en avantatge el Reus (3-4). Els gallecs van tenir ocasions, i van desaprofitar una falta directa, i a nou minuts del final van aconseguir empatar.