OK Lliga

El Reus Miró li para els peus al Barça Lassa (4-4)

Hoquei sobre patins.Marc Julià, providencial, ha fet el gol de l’empat quan només faltaven sis segons per al final d’un gran partit

Un gol de Marc Julià quan faltaven només sis segons per al final ha permès el Reus evitar l’enèsim triomf del Barça (4-4) en un duel intens i de gran nivell en què els de jordi Garcia no han perdut mai la fe tot i que perdien per 2-4 en el segon temps. Els gols del Reus els han fet Marc Julià (3) i Àlex Rodríguez, mentre que per part del Barça han marcat Joâo Rodrigues (2), Gual i Pascual. Tant el Barça com el Reus es mantenen invictes. Els blaugrana conserven el líderatge de l’OK Lliga amb tres punts de marge sobre el Liceo i cinc sobre el Reus però amb un partit menys que han de jugar el 8 de gener contra el Lleida al Palau Blaugrana.

L’altre gran tema de la jornada era saber si algun dels implicats s’assegurava la plaça de copa que falta per assignar però el dilema es resoldrà en la quinzena i última jornada de la primera volta. El Voltregà, tot i perdre clarament a Lleida (6-2) segueix viu en la lluita. El mateix que el Lloret, que ha igualat un 1-4 amb orgull a casa quan el Vendrell ja acaronava el seu primer triomf a fora del curs (4-4). Els altres implicats són el Calafell, que ha esgarrapat un empat a Alcoi (4-4) amb un gol de Romeu en l’últim minut i l’Alcobendas, que ha perdut a casa contra el Liceo (2-3). El Noia, per la seva banda ha lluït a la pista del Caldes (2-3), que ha perdut el seu tercer partit de la temporada.

S’ha quedat amb la mel a la boca, com tantes altres vegades aquest curs, el Sant Cugat, que ha vist com l’Igualada ha empatat (4-4) en el darrer minut amb un gol de Méndez de falta directa.